Connect with us

VOLEI

“U” Cluj revine în Divizia A1!

Preşedintele grupării studenţeşti – Ovidiu Vasu – spune că actele vor fi finalizate în zilele următoare

O echipă de tradiţie, precum “U” Cluj, nu putea să rămână în ligile inferioare. Astfel, “şepcile roşii” vor continua în Divizia A1, chiar dacă echipa de volei de pe Someş a retrogradat.
Universitatea Timişoara a anunţat că nu intră în prima ligă, chiar dacă a promovat, iar Steaua Bucureşti nu s-a înscris, din cauza problemelor financiare. Pentru ocuparea locurilor vacante din Divizia A1, oficialii Federaţiei Române de Volei au invitat următoarele echipe din liga secundă, dar toate aveau aceleaşi probleme, adică bani! Se părea că CSM Suceava dorea să intre în Divizia A1, dar s-a răzgândit.

Conducerea de la “U” Cluj a şi discutat cu oficialii FRV, iar actele vor fi finalizate în câteva zile. “Vom juca pe prima scenă şi în sezonul viitor, iar Divizia A1 ar putea avea 11 echipe, deoarece CSM Suceava şi CS Chimszed Cluj au declinat oferta Federaţiei. Deja am discutat la Bucureşti şi urmează să fim solicitaţi, iar noi o să ne dăm acordul”, a declarat Ovidiu Vasu – preşedintele lui “U” Cluj, pentru Sportul Sălăjean!
Oficialul grupării studenţeşti spune că, deocamdată, Bogdan Tănasă  rămâne antrenorul echipei şi responsabil la secţia de volei, iar în lot sunt 10 jucători din sezonul trecut.
Avem şi un minim de bani, cu care să putem activa în Divizia A1, deşi jucătorii din zilele de azi doresc tot mai mulţi bani. Oricum, aşteptăm şi câţiva sponsori, iar lotul va fi întărit”, a mai spus Ovidiu Vasu.

Sursa foto: www.ftr.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in VOLEI